Kåte Voksne Damer

Mandal norsk sex side Grimstad..

Category: Gamle kåte damer Fosnavåg


Livmortappen gravid spinnvill

hvordan skal egentlig denne livmortappen være under graviditet? noen her som vil dele sine erfaringer med meg? min er lukket, hard og høyt  Mangler: spinnvill. dusjet nå jeg og.. fikk det for meg å kjenne på livmortappen fikk noe hvit lotion aktig på fingeren hvordan er tappen når man er gravid? Livmortapp og graviditet??. Skjønner meg virkelig ikke på dette med livmortapp altså. på hvordan livmortappen skal oppføre seg rund el, mensen og ved graviditet? Mangler: spinnvill.

Livmortappen gravid spinnvill - Måløy

Se offentlig profil Finn flere innlegg fra Fransiscka. Nå derimot, har jeg mye utflod. Det er normalt så lenge fargen ikke er sær eller lukten, så dette er nok innenfor normalen. Hemmelig gruppe for dere på Facebook He! Den er seig og gulaktig Powered by vBulletin® Version 3.

Videos

KURT PILSEN 2015 Skjønner meg virkelig ikke på dette med livmortapp altså. på hvordan livmortappen skal oppføre seg rund el, mensen og ved graviditet? Mangler: spinnvill. Chris ag-kamienie.eu er gravid i uke 7+3,vil det si jeg er i uke 8? I helgen Med en gang eg har såtte meg ned eller lagt meg så har hun blitt spinnvill! Har som .. Er gravid i uke 37, og lurer på hvordan det er meningen livmortappen skal være så. hvordan skal egentlig denne livmortappen være under graviditet? noen her som vil dele sine erfaringer med meg? min er lukket, hard og høyt  Mangler: spinnvill.

Livmortappen gravid spinnvill - Honningsvåg

Det er normalt med stikninger når man er gravid, så det hadde jeg ikke vært bekymret. Vennlig hilsen jordmor Siri hikking lite bevegelse. Vis resultater som tråder.


0 thoughts on “Livmortappen gravid spinnvill”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*