Kåte Voksne Damer

Mandal norsk sex side Grimstad..

Category: Gamle kåte damer Fosnavåg


Livmortappen jeg pulte mamma

livmortappen jeg pulte mamma

Sårene på livmortappen vises bare ved gynekologisk undersøkelse. . Du blir mer forsiktig med hvem du har sex med og du " puler " ikke rundt på "alle". . og jeg har en blemme i underlivet. men jeg tør ikke si noe til mamma for jeg er redd. har jeg til tider kjent noen små sandkornaktige "nupper" på livmortappen. så jeg føler vel egentlig ikke at jeg har " pult rundt" heller, men HPV kan . Mamma registrerte nok litt hva temaet var og holdt seg i bakgrunnen. Min livmortapp er veldig veldig langt nede. Kjenner også dill med den. Jeg er mamma til en på åtte og ei på seks, og den tredje kom i des 15.

Videos

Storytime - Min første gang - Kim Køste

Livmortappen jeg pulte mamma - Sandefjord sextreff

Sjekk det når det plager deg såpass, bare for å slippe å gå rundt med dette hengende over deg, men det skal utrolig mye til. Løfter man mer enn 20 kilo er sjansen kraftig økt. Liker menn å pule jomfruer? Både ved forrige graviditet og denne så kjenner både jeg og mannen det veldig godt under sengekosen i 1. Håper å kunne få en bedre stol og pult, men usikker på om sjefen vil Lege/ jordmor kan jo også skrive en anbefaling for ny stol og pult, .. Er gravid i uke 37, og lurer på hvordan det er meningen livmortappen skal være så. hvordan skal egentlig denne livmortappen være under graviditet? noen her som vil dele sine erfaringer med meg? min er lukket, hard og høyt. Sårene på livmortappen vises bare ved gynekologisk undersøkelse. . Du blir mer forsiktig med hvem du har sex med og du " puler " ikke rundt på "alle". . og jeg har en blemme i underlivet. men jeg tør ikke si noe til mamma for jeg er redd.


0 thoughts on “Livmortappen jeg pulte mamma”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*