Kåte Voksne Damer

Mandal norsk sex side Grimstad..

Category: Gamle kåte damer Fosnavåg


Ma utflod deilige

Hopper inn her igjen etter MA uke 14+2 og utskrapning. Men så hadde jeg en slags blødning da, forrige uke, og etterfølgende brun luktende utflod. . Må være deilig å være så langt som du er ja, skjønner at det føles godt å  Rosa/brun utflod over flere uker? - Graviditet. Så da er det så deilig å klikke seg inn her og lese kommentarer og ikke minst .. Fikk en MA (missed abortion) og fant det ikke ut før i uke .. Hadde ikke festeblødning:) Hadde derimot brun utflod to ganger i uke 5 og 6. Utflod er noe alle kvinner har, og faktisk gjør vi lurt i å følge med på den, da den kan gi oss viktige signaler om hvordan det står til med hele. fra søyle til søyle på tv-skjermen langer ut i det vide og det breie om svie, irriterende utflod og andre deilige ting en kvinne kan plages med. Hopper inn her igjen etter MA uke 14+2 og utskrapning. Men så hadde jeg en slags blødning da, forrige uke, og etterfølgende brun luktende utflod. . Må være deilig å være så langt som du er ja, skjønner at det føles godt å  Rosa/brun utflod over flere uker? - Graviditet. Forrige lørdag oppdaget jeg små mengder med brun utflod da jeg gikk på Me had en ny MA etter gutten vår i uke 16+3 der va da heller ingen tegn på Så deilig at det gikk bra med en gang igjen:) Det gjorde det også for.

Ma utflod deilige - Fredrikstad

Det håper jeg stemmer, både jeg og mannen min sitter på pinebenken og venter på å få kunne hoppe til sengs igjen, haha :P Men jeg tenker å spørre om faren for infeksjon osv. Jeg kjenner at det renner noen ganger også blir det alltid litt vått i trusa når jeg er på. Det gikk raskt over i blødning med klumper dager. Håper virklig vi får det til engang, har nå hatt to tidlige SAer på rappen i uke 5. Det kan bli vondt nedentil eller du kan få urinveisinfeksjon hvis du ikke gjør dette. Jeg fikk mensen igjen etter fire uker, men hadde fått beskjed på at det kunne ta opp til 6 uker.

Videos

Part 8 - The Last of the Mohicans Audiobook by James Fenimore Cooper (Chs 31-33)


0 thoughts on “Ma utflod deilige”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*